Tastebar

In de ambiance van onze gezellige bar met openslaande deuren naar ons terras met prachtig uitzicht over de Waal, laten wij u kennis maken met smaaktoppers uit de internationale keuken. Met signature dishes uit alle windstreken, die als kleine gerechtjes worden geserveerd, neemt Gerrit neemt u mee op een culinaire reis vol verrassingen. Reserveren

Tastebar Menu

Kreeft met appel, prei en schuim van aardappel – €7

Renart Boulon Grandeur oester met ijs van rode biet – €4

Geitenkaas met dragon, mango, honing en vijgen – €6,50

Gedroogde ham met savooiekool, peer en compote van ui – €7,50

Gamba’s met pompoencrème, witlof, amandel en saus van kreeft – €7,50

Gegrilde tongfilet met paddenstoelenrisotto en saus van knoflook – €11

Gerookte eendenborst met sinaasappel, gember en steranijs – €9,50

Gebakken skrei met rode biet, bearnaise en kerrie-olie – €11

Mulfilet met tarte tatin van tomaat, lavas en olijventapenade – €10,50

Gebakken zwezerik met bruine bonen, rettich en pompoenpitolie – €10,50

Entrecote met ansjovis, rucola, crostini met gedroogde worst en truffelcrème – €12

Gebakken eendenlever met appeltje in Calvados en aceto – €9,50

Supplementen

Friet / Gebakken aardappelen – €3

Mayonaise / Ketchup – €0,50

Culinaire reis met de chef

5 tastings – €42,50

7 tastings – €52,50