fbpx

In het pittoreske dorpje Rijsoord (in de gemeente Ridderkerk) staat het prachtige historische pand – ooit het Wapen van Rijsoord, toentertijd een bekende kunstenaarsbroedplaats – gelegen aan de oevers van de idyllische Waal. Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg zijn hier sinds enkele jaren de trotse patrons van restaurant Ross Lovell. Zomers relaxt u heerlijk op het terras en geniet u van smaakvolle gerechten, topklasse wijnen in combinatie met het romantische uitzicht op de Waal, de watervogels en de prachtige zonsondergangen. ’s Winters drinkt u een aperitief in onze gezellige Tastebar om daarna in ons gezellige, warme en sfeervol ingerichte restaurant te genieten van een diner met mooie, verfijnde, perfect op elkaar afgestemde smaakcombinaties met wijnen van onze wijnkaart die van ongekend hoog niveau is. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en warme gastvrijheid staan centraal en met het weekmenu van €30,00 maken zij hun reputatie ‘betaalbaar culinair’ meer dan waar.

Onze filosofie
Voor ons begint gastronomie met pure en verse ingrediënten van onze partners: betrokken, meedenkende topleveranciers die biologisch en duurzaam werken. Mooie, zinnenprikkelende gerechten creëren is onze specialiteit. Een passie die wij liefdevol delen met ons team. Stijl, aandacht voor detail en balans vormen de rode draad binnen onze culinaire aspiraties, waarbij het bereiken van geraffineerde wijn / spijs combinaties centraal staan. Scherp inkopen, korte lijnen naar onze leveranciers, efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, en vooral de synergie die we bereiken door het benutten van de mogelijkheden van onze locatie, maken het mogelijk om luxe gastronomie te leveren voor een betaalbare prijs.

'Bij Ross Lovell voel je je welkom, gewaardeerd en verwend op een manier die lovenswaardig is. Je hoeft geen enorme investeringen te doen om er prettig en goed te eten en te drinken en dat maakt de totaal ervaring buitengewoon aangenaam'

Fred Nijhuis - Wijnschrijver