Menu’s ridderkerk

Weekmenu

3 gangen – €30,00

 

Sensemenu

Inclusief amuses en brood assortiment
Ga op culinaire reis en proef de specialiteiten van onze chef

4 gangen – €49,00

5 gangen – €59,00

6 gangen – €69,00

(per tafel te bestellen)

 

Wijnarrangement

per glas – €7,00

per half glas €4,00

Of vraag naar onze uitgebreide wijnkaart

 

Voor- en tussengerechten

Oesters per stuk – €2,50

Kreeften salade met ravioli van kreeft, passievrucht, tomaat en tomatenazijn – €14,50

Gemarineerde rauwe tonijn met sinaasappel en soja, inktvis, avocado en een koekje van sesam en piment – €13,50

Terrine van aardappel en katenspek met pikantegamba’s en mayonaise van dragon – €9,50

Kalfsstaartstuk met groene appel, rode biet, een vinaigrette van aceto balsamico en waterkers – €10,00

Krokant gebakken ossenstaart met Pata Negra, crème van topinamboer en een bitterbal van hummus – €13,00

 

Hoofdgerechten

Gebakken skrei met een stamppotje van boerenkool en vinaigrette van paling, kappertjes en augurk – €24,00

Ossenhaas met crostini en tartaar, kwartelei, rode spitskool, gepofte aardappel en jus van rode wijn – €27,50

Zeebaars met little gem, piperade, zilverui en een saus van knoflook – €22,50

Iberico Belotta met crème van pompoen, gepofte pompoenpitten en een saus van sherry – €26,00

Kalfswang met paddestoelenrisotto, rucola en truffel – €28,00

 

Nagerechten

Crème van rode kool met salie, rozijnen, krenten en ijs van kruidnagel – €10,00

Taartje van peer met ijs van kaneel, mousse van chocolade en rumsaus – €11,00

Notenparfait, gemarineerde ananas, witte chocolade en karamel – €9,50

Romige rijst met vanille, vers fruit en sorbet van sinaasappel – €9,00

Kaas selectie met diverse garnituren – €12,50

 

Lunchmenu

Soep van de dag – €4,40

 

Brood

Tonijnsalade – €5

Oude kaas met mosterddressing – €5,50

Brie met honing en pijnboompitjes – €4,50

Gerookte zalm met kerriemayonaise – €6,50

Carpaccio met truffelcrème – €7

Kipfilet met bacon, mayonaise, rucola – €6,50

 

Uitsmijters

Ross met salami, rode ui, champignons en kaas – €6,50

Ham, kaas of spek – €6