Menu’s ridderkerk

Weekmenu

3 gangen – €30,00

 

Sensemenu

Inclusief amuses en brood assortiment
Ga op culinaire reis en proef de specialiteiten van onze chef

4 gangen – €49,00

5 gangen – €59,00

6 gangen – €69,00

(per tafel te bestellen)

Brood assortiment – €2,50

Boerderij friet – €3,50

Wijnarrangement

per glas – €7,00

per half glas €4,00

Of vraag naar onze uitgebreide wijnkaart

 

Voor- en tussengerechten

Oesters per stuk – €2,50

Gebakken tongschaar met knokkels, tomatensalsa, avocado, chips van kummel – €11,50

Gerookte paling met bloemkool, couscous en hangop van snijboon en cornichons – €12,50

Lauwwarme carpaccio, gefrituurde sjalot, uitgebakken spek en schuim van aardappel en prei – €12,50

Krokant gebakken zwezerik, zilverui, cantharellen, spinazie en aceto balsamico – €13,50

Krokant gebakken eendenbout met krullen gekonfijte eendenlever, gekarameliseerde appel met calvados – €14,50

Groentetuin van Ross Lovell met Beukenzwammetjes, prei, koolrabi, broccoli, crumble van olijf en ravigotte saus – €12,00

 

Hoofdgerechten

Geroosterde kreeft met groene boontjes, kropsla, tomaat en saus van scheermessen – €29,00

Gegrilde tarbot met truffelrisotto, artisjok, koekje van Parmezaan en kalf jus – €32,50

Bresse kip, ravioli, Pata Negra, popcorn en polenta, paksoi en gevogelte jus – €25,00

Runderentrecôte met zoete ui, gratin van Roseval aardappel, crostini met tartaar en jus van rode wijn – €24,50

65 graden Henne-eitje met gefrituurde asperges, sinaasappel, mousseline van aardappel en vinaigrette – €19,50

 

Nagerechten

Crème Brûlée van honing en ijs van limoncello – €10,00

Verschillende bereidingen van mandarijn, Bastogne, witte chocolade en afrikaantjes – €11,00

Schwarzwaldertaart, slagroom, ijs van kersen en Amarena kersen – €9,50

Parfait van paprika, gerookte paprika, framboos en spongecake – €9,00

Kaas selectie met diverse garnituren – €12,50

 

Lunchmenu

Soep van de dag – €4,40

 

Meergranen of zuurdesem met…

Oude kaas met mosterddressing – €5,50

Brie met honing en pijnboompitjes – €4,50

Gerookte zalm met kerriemayonaise – €6,50

Carpaccio met truffelcrème – €7,00

Kroket van Holtkamp – €6,50

 

Uitsmijters

Ross met salami, rode ui, champignons en kaas – €6,50

Ham, kaas of spek – €6,00

Salades

Gerookte kipfilet, knoflook croutons en yoghurtdressing – €6,50

Tomaat, mozzarella, aceto en basilicum – €4,50