fbpx
Onze filosofie
Voor ons begint gastronomie met pure en verse ingrediënten van onze partners: betrokken, meedenkende topleveranciers die biologisch en duurzaam werken. Mooie, zinnenprikkelende gerechten creëren is onze specialiteit. Een passie die wij liefdevol delen met ons team. Stijl, aandacht voor detail en balans vormen de rode draad binnen onze culinaire aspiraties, waarbij het bereiken van geraffineerde wijn / spijs combinaties centraal staan. Scherp inkopen, korte lijnen naar onze leveranciers, efficiënte en effectieve bedrijfsvoering, en vooral de synergie die we bereiken door het benutten van de mogelijkheden van onze locatie, maken het mogelijk om luxe gastronomie te leveren voor een betaalbare prijs.

Gerrit van den Berg en Isabella Wildtham bewijzen hun liefde voor het vak nu ook in hun 2e restaurant in de prachtige voormalige korenmolen, voorheen de Schelvenaer, gelegen aan de kleine jachthaven in Krimpen aan den IJssel. Er wordt op topniveau gekookt met eerlijke en pure ingrediënten en voor betaalbare prijzen. Iedereen moet zich welkom voelen in hun restaurant.

Of het nu is voor een kop koffie met lekkers, een snelle lunch, uitgebreid diner of een gezellige borrel of high tea, de deuren staan altijd wagenwijd open. Het is hier ongeëvenaard genieten. Binnen in het restaurant dat uiterst sfeervol, warm en smaakvol is ingericht en zomers buiten op het terras met uitzicht op het kleine jachthaventje. Tongstrelende gerechten worden gecombineerd met topklasse wijnen van de wijnkaart die van ongekende klasse is.

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en warme gastvrijheid staan centraal en met het weekmenu van €27,50 maken zij hun reputatie ‘betaalbaar culinair’ meer dan waar.

'Bij Ross Lovell voel je je welkom, gewaardeerd en verwend op een manier die lovenswaardig is. Je hoeft geen enorme investeringen te doen om er prettig en goed te eten en te drinken en dat maakt de totaal ervaring buitengewoon aangenaam'

Fred Nijhuis - Wijnschrijver